Digital food for thought

Her på siden finder du korte artikler, guides,
interviews, white papers og andet godt.
Vælg en eller flere kategorier
Marketingbudget
11. februar 2020
Er din løsning for billig til at være sand?

Jo billigere, jo bedre, ikke? WRONG. I digital markedsføring får du, hvad du betaler for. Mange virksomheder jagter et billigt quickfix hos digitale eksperter, SEO/SEM og SoMe bureauer, når de skal markedsføre sig digitalt. Vi har jo alle en lille købmand i os, og kan vi forhandle os til en bedre pris, så gør vi det.

Kampagner
11. februar 2020
Få tjeklisten: Er dit brief til bureauet godt nok?

Når du hyrer et reklamebureau og et mediebureau til at udtænke og eksekvere en kampagne, kan dit brief til dem være afgørende for, hvor god kampagnen bliver. Om den går i glemmebogen efter kort tid, eller om den leverer bedre resultater, end I er vant til at se. Briefet er kernen i kampagnen. Opskriften på, hvad der skal ske, hvem I skal tale til,

Digitale trends
23. januar 2020
Digital markedsføring 2020: De vigtigste podcasts, bøger og events

Når marketingbudgettet skal lægges, kigger vi på sidste års tal. Når marketingplanen skal laves, kigger vi på sidste års aktiviteter. Lyder det bekendt? Yes, hverdagen rammer os alle sammen. Men i digital markedsføring går det rigtig, rigtig stærkt, og sidste års succesrige strategier er formentlig ikke så gode længere. Derfor er det en skidt plan

Retargeting
23. januar 2020
Derfor kan retargeting få dit salg til at eksplodere

Hvis du har en webshop, har du formentlig brugt tid på at gøre dit website lækkert. Betalingsprocessen er smidig, billederne er indbydende, og der er gode beskrivelser af produkterne på siden. Alle ved jo, at det øger sandsynligheden for, at dine besøgende lægger varer i kurven og trykker køb.

Marketingbudget
17. januar 2020
Får du værdi nok for dit marketingbudget?

Digital markedsføring. Lad os være de første til at sige, at det er en jungle. Siden 2006 har vi nørdet, udforsket og testet alle afkroge af den digitale verden, og det bliver kun mere og mere komplekst at navigere i de mange løsninger derude.

Marketingbudget
08. januar 2020
9 trin: Sådan prioriterer du dit marketingbudget

Det er 2020, og din virksomhed har formentlig for længst fastlagt marketingbudgettet for året. Det er ok. Der er stadig rigtig meget værdi at hente i vores guide.